Detachering – tijdelijke ondersteuning en detavast

Detachering is flexibiliteit, inspelen op de behoefte, specifieke expertise, ziekte,  nieuwe taken, achterstanden wegwerken, tijdelijke toename werkzaamheden…….. Voldoende aanleidingen voor tijdelijke ondersteuning. Snel en adequaat handelen is dan vaak een vereiste. Daarvoor bent u bij PlaceMate aan het goede adres.

Groot en actief netwerk

Het netwerk van PlaceMate, collega-bureaus/ZZP’ers/werkzoekenden/loopbaanadviescentra en een dagelijks groeiende database met kandidaten, maakt de kans op een snelle en goede invulling van de tijdelijke werkzaamheden groot.

Wij zijn thuis in de disciplines Financiën/control, P&O, IT en ondersteunende diensten. Specifiek voor (lagere)overheden  kunnen wij ook de functies binnen ruimtelijke ordening, sociale zaken, juridische en PIOF-taken bedienen. Tarieven zijn marktconform en transparant, soms zelfs extra interessant in het geval van doordetacheren!!  Over de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden houden we regelmatig contact.

Intermediair als toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van de intermediair vertaalt zich in een goede match (kennis van de organisatie/functie én de kandidaat),snelheid, duidelijkheid, service en meedenken. Voorwaarden voor een duurzame relatie.

Een tussenvorm van werving en selectie en detachering is detavast, detachering met als intentie een vast dienstverband. Deze constructie geeft zowel kandidaat als werkgever de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en (afhankelijk van het aantal uren van detachering) gaat de gedetacheerde zonder vergoeding van een wervingsfee in dienst bij de opdrachtgever.

Top