Loopbaanontwikkeling. Tijd voor wat anders, maar wat??

Heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit in je loopbaan? Twijfel je of jouw baan nog wel goed bij je past? Wil je weten of je met jouw kwaliteiten stappen kunt maken in je maatschappelijke carrière? Heb je het gevoel dat je werkgever te weinig perspectief biedt of dat er verandering van lucht nodig is? Loopbaancoaching kan uitkomst bieden en antwoorden geven op prangende vragen over jouw loopbaan. PlaceMate biedt veelzijdige coachingstrajecten waarbij de persoonlijke benadering  voorop staat om jou op het juiste spoor te zetten. Ben je benieuwd wat PlaceMate voor  jou en je loopbaan kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact op.

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom is het belangrijk om goede keuzes te maken in je maatschappelijke loopbaan. Ontevredenheid over of op het werk kan meerdere oorzaken hebben. Deze kunnen liggen in het soort werk, toekomstmogelijkheden, maar ook in de omgang met collega’s en leidinggevenden.

Voor wie een Loopbaanadvies?

Voor iedereen die los van de werkgever keuzes wil maken in zijn/haar maatschappelijke loopbaan. Dit kan door het inzichtelijk maken van persoonlijkheid, interesses en wensen, maar ook het vinden van een baan die daarbij past.

Wat doet PlaceMate?

We starten met een kennismakingsgesprek met de loopbaancoach. De coach krijgt daarmee een beeld van jouw persoonlijkheid, interesses en wensen en kan een coachingstraject opstellen om jouw loopbaan (verder) vorm te geven. In overleg stelt de loopbaancoach het vervolgtraject op. Middelen die hij daarbij in kan zetten zijn:

  • Oriëntatie.
  • Testen/onderzoek.
  • Coaching in werk.
  • Coaching naar werk.
  • Training.
  • Jobhunting.

Wie adviseren?

PlaceMate werkt met coaches/loopbaanadviseurs, die hun sporen hebben verdiend in het uitstippelen van een loopbaan met perspectief. Veelal zijn zij vertrouwd met de toepassing van diverse methodieken en kunnen individueel goed inschatten welke aanpak het meeste resultaat zal opleveren. Daarnaast zijn hun ervaringen in een grote variatie aan organisaties (profit en non-profit) van toegevoegde waarde bij de totstandkoming van het uiteindelijke advies.

Top